Сценарио за апликација

  • 1. Можеме да обезбедиме комплетен сет на опрема за шема за складирање енергија и можеме да ви обезбедиме шема за складирање енергија според вашата не
  • 2. Имаме силен синџир на снабдување и секој производ има многу добавувачи на познати брендови
  • 3. Нашата шема за складирање енергија обезбедува мобилна апликација за следење за следење на податоците за опремата во реално време
Гледај Повеќе
индекс_23
апликација-1
апликација-2
апликација-3
/

Приказ на производот

LiFePO4 51.2V 200Ah 10240Wh батериски пакет Литиум-јонска батерија за складирање соларна енергија
Пакет батерии LiFePO4 51.2V 200Ah 10240Wh Литиу...
LONGRUN 3,6KW-10,2KW Високоефикасен исклучен инвертер
LONGRUN 3,6KW-10,2KW Исклучена мрежа со висока ефикасност и...
LONGRUN еколошки и штедлива соларна таванска светилка
LONGRUN еколошки и штедлив...
LONGRUN Оловна киселинска колоидна батерија со силен капацитет за циклично празнење
LONGRUN Оловна киселинска колоидна батерија со силна в...
Трифазен инвертер LONGRUN 4kw-10kw поврзан на мрежа
LONGRUN 4kw-10kw поврзана со мрежа трифазен инв...
Монофазен инвертер LONGRUN 1KW-6KW поврзан на мрежа
LONGRUN 1KW-6KW поврзана со мрежа еднофазен инв...

Кооперативен партнер

датотека_0
датотека_2
датотека_3
датотека_4
датотека_5
датотека_6
датотека_7
датотека_8
датотека_9
датотека_10
датотека_11
5-10 Услуга за обезбедување квалитет

5-10 Услуга за обезбедување квалитет

01

Можеме да ви обезбедиме гарантен сервис од 5 години.Во овој период ќе обезбедиме...

Сервис за леење

Сервис за леење

02

Според вашите потреби, можеме да ги приспособиме производите за вас, вклучувајќи инвертер, батерија...

Проширување на пазарниот проблем

Проширување на пазарниот проблем

03

Доколку сакате да го проширите локалниот пазар, можеме да ви обезбедиме и низа пазарни...

Системски мониторинг

Системски мониторинг

04

Имаме единствен систем на Интернет на нештата, можете да ја следите секојдневната употреба на производите...

Решавање на системски проблеми

Решавање на системски проблеми

05

Имаме специјализирани инженери кои можат да обезбедат целосен сет на решенија според...

Нашите услуги

5-10 Услуга за обезбедување квалитет
Сервис за леење
Проширување на пазарниот проблем
Систем-мониторинг
Систем-Решавање проблеми

5-10 Услуга за обезбедување квалитет

Можеме да ви обезбедиме гарантен сервис од 5 години.Во овој период, ќе обезбедиме решенија за какви било проблеми, вклучително, но не ограничувајќи се на замена и враќање на производот.И нормалниот работен век на нашите производи е 10 години

Сервис за леење

Според вашите потреби, можеме да ги приспособиме производите за вас, вклучувајќи инвертер, батерија, соларен панел.Може, исто така, со вашите барања за производ, за да обезбедите OEM услуги.

Проширување на пазарниот проблем

Ако сакате да го проширите локалниот пазар, можеме да ви обезбедиме и серија решенија за проширување на пазарот, вклучувајќи цена, маркетинг, главни производи, нашите предности и сл.

Систем-мониторинг

Имаме уникатен систем за Интернет на нештата, можете да ја следите секојдневната употреба на производите преку мобилниот телефон, вклучително и производството на енергија за складирање на батерии, производството на енергија од фотоволтаични панели и така натаму

Систем-Решавање проблеми

Имаме специјализирани инженери кои можат да обезбедат целосен сет на решенија според проблемите предизвикани од употребата на производите.

компанија

За нас

Xinxiang Voltup Technology Co., Ltd, тоа е модерно претпријатие кое ги интегрира истражувањето и развојот, производството и продажбата на батерии за нова енергија.Нашата компанија е клучно претпријатие кое промовира центри за отфрлање и демонтирање на нови енергетски возила, како и проект за извозна база за повторно производство.Ние сме, исто така, клучен договорен проект во рамките на Шестата фаза од проектите „Три серија“ во провинцијата Хенан.Нашата фабрика Фаза I зафаќа површина од приближно 15.000 квадратни метри, со производствени капацитети за батерии за напојување, складирање енергија, опрема за полнење/празнење и придружни канцелариски и животни објекти

Гледај Повеќе
Земјите извознички

+

Земјите извознички
Огромен фабрички под

Огромен фабрички под
Вработени во претпријатието

+

Вработени во претпријатието
Кориснички приказни

Кориснички приказни

Koh Rong Samloem · Sihanoukville · Камбоџански PV-дизелски систем Pure Off-Grid Island
За проектот
· Функција ESS: Обезбедете енергија за собите и кујната на островот хотел во средина без мрежа. Заштедете високи трошоци од дизел моторот
· Време: АПР.2020 година
· Кофиг: PV 20KW&ESS 40KWH(2 системи)
· Дневно производство на енергија: 85 Kwh/ден
·Површина:150㎡
·Опрема:Growatt/nRuiT HES

Гледај Повеќе
Кориснички приказни

Кориснички приказни

Резервен систем за напојување со вили во Мапуто· Мозамбок
За проектот
· Функција: Запознајте ја дневната електрична енергија, резервна копија на енергија
· Време: јули.2019 година
·Кофиг: PV 6,5kw&ESS 30KWh
·Дневно производство на енергија: 30 kWh/ден
·Површина:29㎡
·Опрема:Growatt/nRuiT HES

Гледај Повеќе
Кориснички приказни

Кориснички приказни

Кампонг Чнанг· Камбоџанска фарма чисто надвор од мрежа оптички систем за складирање
За проектот
· Функција: гарантира опрема за имигација и дневна потрошувачка на енергија
· Време: Септември 2019 година
·Кофиг:PV 6KW&ESS 10KWH
· Дневно производство на енергија: 25 kwh/ден
· Се: 36㎡
·Опрема Growatt/nRuiT HES

Гледај Повеќе

Корисник
Приказни

/

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

изложба

Изложбата за батерии во Азија Пацифик Гуангжу ја покани мојата компанија да присуствува

Изложбата за батерии во Азија Пацифик во Гуангжу е еден од најголемите и највлијателните настани во индустријата за батерии во регионот на Азија-Пацификот.Секоја година привлекува производители на батерии, снабдување...

Домашно складирање на енергија

Домашно складирање на енергија

Додавањето батерија на домашните соларни панели е добар начин да го намалите вашиот јаглероден отпечаток.

Придобивките од складирањето енергија во домот

Придобивките од складирањето енергија во домот

Користењето домашен систем за складирање енергија може да ви помогне да ја намалите зависноста од електричната мрежа.

Изгледите на пазарот на зелена енергија

Изгледите на пазарот на зелена енергија

Различни владини иницијативи го поттикнуваат пазарот на зелена енергија.

коментар