Skenari i Aplikimit

  • 1. Ne mund të ofrojmë një grup të plotë pajisjesh për skemën e ruajtjes së energjisë dhe ne mund t'ju ofrojmë skemën e ruajtjes së energjisë sipas gjendjes suaj
  • 2. Ne kemi një zinxhir të fortë furnizimi dhe çdo produkt ka shumë furnizues të markave të famshme
  • 3. Skema jonë e ruajtjes së energjisë ofron APP monitorimi celular për të monitoruar të dhënat e pajisjeve në kohë reale
Shiko më shumë
indeksi_23
aplikimi-1
aplikimi-2
aplikimi-3
/

Shfaqja e produktit

Paketa e baterisë LiFePO4 51.2V 200Ah 10240Wh Bateri me jon litium për ruajtjen e energjisë diellore
Paketa e baterisë LiFePO4 51.2V 200Ah 10240Wh Lithiu...
Inverter jashtë rrjetit LONGRUN 3.6KW-10.2KW me efikasitet të lartë
LONGRUN 3.6KW-10.2KW Efikasitet i lartë jashtë rrjetit i...
LONGRUN llambë diellore për tavanin miqësor ndaj mjedisit dhe kursim të energjisë
LONGRUN miqësore me mjedisin dhe që kursen energji...
Bateri koloidale me acid plumbi LONGRUN me kapacitet të fortë shkarkimi ciklik
Bateri koloidale me acid plumbi LONGRUN me c...
Inverter trefazor i lidhur ne rrjet LONGRUN 4kw-10kw
LONGRUN 4kw-10kw me rrjet trefazor inv...
Inverter njëfazor i lidhur në rrjet LONGRUN 1KW-6KW
LONGRUN 1KW-6KW i lidhur në rrjet njëfazor inv...

Partner bashkëpunues

skedar_0
skedar_2
skedar_3
skedar_4
skedar_5
skedar_6
skedar_7
skedar_8
skedar_9
skedar_10
skedar_11
5-10 Shërbimi i sigurimit të cilësisë

5-10 Shërbimi i sigurimit të cilësisë

01

Ne mund t'ju ofrojmë një shërbim garancie 5-vjeçare.Gjatë kësaj periudhe ne do të ofrojmë...

Shërbimi i shkritores

Shërbimi i shkritores

02

Sipas nevojave tuaja, ne mund të personalizojmë produktet për ju, duke përfshirë inverterin, baterinë...

Zgjerimi i problemit të tregut

Zgjerimi i problemit të tregut

03

Nëse dëshironi të zgjeroni tregun vendas, ne mund t'ju ofrojmë gjithashtu një sërë tregjesh...

Monitorimi i sistemit

Monitorimi i sistemit

04

Ne kemi një sistem unik Internet of Things, ju mund të monitoroni përdorimin e përditshëm të produkteve...

Zgjidhja e problemeve të sistemit

Zgjidhja e problemeve të sistemit

05

Ne kemi inxhinierë të specializuar të cilët mund të ofrojnë një grup të plotë zgjidhjesh sipas...

Shërbimet tona

5-10 Shërbimi i sigurimit të cilësisë
Shërbimi i shkritores
Zgjerimi i problemit të tregut
Monitorimi i sistemit
Sistemi-Zgjidhja e Problemeve

5-10 Shërbimi i sigurimit të cilësisë

Ne mund t'ju ofrojmë një shërbim garancie 5-vjeçare.Gjatë kësaj periudhe, ne do të ofrojmë zgjidhje për çdo problem, duke përfshirë, por pa u kufizuar në zëvendësimin dhe kthimin e produktit.Dhe jeta normale e shërbimit të produkteve tona është 10 vjet

Shërbimi i shkritores

Sipas nevojave tuaja, ne mund të personalizojmë produktet për ju, duke përfshirë inverterin, baterinë, panelin diellor.Mund edhe me kërkesat e produktit tuaj, që ju të ofroni shërbime OEM.

Zgjerimi i problemit të tregut

Nëse dëshironi të zgjeroni tregun lokal, ne mund t'ju ofrojmë gjithashtu një sërë zgjidhjesh për zgjerimin e tregut, duke përfshirë çmimin, marketingun, produktet kryesore, avantazhet tona etj.

Monitorimi i sistemit

Ne kemi një sistem unik Internet of Things, ju mund të monitoroni përdorimin e përditshëm të produkteve përmes telefonit celular, duke përfshirë prodhimin e fuqisë së ruajtjes së baterisë, gjenerimin e energjisë së paneleve fotovoltaike etj.

Sistemi-Zgjidhja e Problemeve

Ne kemi inxhinierë të specializuar të cilët mund të ofrojnë një grup të plotë zgjidhjesh sipas problemeve të shkaktuara nga përdorimi i produkteve.

kompania

Rreth Nesh

Xinxiang Voltup Technology Co., Ltd, është një ndërmarrje moderne që integron kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e baterive të reja të energjisë.Kompania jonë është një ndërmarrje kyçe që promovon qendra të reja për heqjen dhe çmontimin e automjeteve me energji, si dhe një projekt bazë eksporti të riprodhimit.Ne jemi gjithashtu një projekt kyç i kontraktuar në kuadër të Fazës së Gjashtë të Projekteve "Tre Batch" në Provincën Henan.Fabrika jonë e Fazës I mbulon një sipërfaqe prej përafërsisht 15,000 metra katrorë, me objekte prodhimi për bateritë e energjisë, ruajtjen e energjisë, pajisjet e karikimit/shkarkimit dhe objektet mbështetëse të zyrave dhe të jetesës

Shiko më shumë
Vendet eksportuese

+

Vendet eksportuese
Hapësirë ​​e madhe e fabrikës

Hapësirë ​​e madhe e fabrikës
Punonjësit e ndërmarrjes

+

Punonjësit e ndërmarrjes
Historitë e përdoruesve

Historitë e përdoruesve

Koh Rong Samloem · Sihanoukville · Sistem PV-Diesel Island Pure Off-Grid Kamboxhian
Rreth projektit
·Funksioni ESS: Siguroni energji për dhomat dhe kuzhinën e hoteleve në ishull në një mjedis pa rrjet. Kurseni kostot e larta nga motori me naftë
· Koha: Prill.2020
·Cofig:PV 20KW&ESS 40KWH(2 sisteme)
· Prodhimi ditor i energjisë: 85 Kwh/ditë
· Sipërfaqja: 150 ㎡
·Pajisja:Growatt/nRuiT HES

Shiko më shumë
Historitë e përdoruesve

Historitë e përdoruesve

Sistemi i energjisë rezervë i vilave Maputo·Mozamboque
Rreth Projektit
·Funksioni: Njihuni me energjinë elektrike ditore, energji rezervë
· Koha: korrik 2019
·Cofig: PV 6.5kw&ESS 30KWh
· Prodhimi ditor i energjisë: 30 kWh/ditë
· Zona:29㎡
·Pajisja:Growatt/nRuiT HES

Shiko më shumë
Historitë e përdoruesve

Historitë e përdoruesve

Sistemi i ruajtjes optike të pastër jashtë rrjetit Kampong Chhnang· Ferma Kamboxhiane
Rreth projektit
·Funksioni:garanton pajisjet e imigrimit dhe konsumin ditor të energjisë
· Koha: Shtator 2019
·Cofig:PV 6KW&ESS 10KWH
· Prodhimi ditor i energjisë: 25 kwh/ditë
· Janë: 36㎡
· Pajisje Growatt/nRuiT HES

Shiko më shumë

Përdoruesi
Tregime

/

LAJMET E FUNDIT

ekspozitë

Ekspozita Guangzhou Asia Pacific Battery e ftoi kompaninë time të merrte pjesë

Ekspozita e baterive të Guangzhou Asia Pacific është një nga ngjarjet më të mëdha dhe më me ndikim në industrinë e baterive në rajonin e Azisë Paqësorit.Çdo vit, ajo tërheq prodhuesit e baterive, furnizimin...

Ruajtja e energjisë në shtëpi

Ruajtja e energjisë në shtëpi

Shtimi i një baterie në panelet diellore të shtëpisë tuaj është një mënyrë e mirë për të ulur gjurmën tuaj të karbonit.

Përfitimet e ruajtjes së energjisë në shtëpi

Përfitimet e ruajtjes së energjisë në shtëpi

Përdorimi i një sistemi të ruajtjes së energjisë në shtëpi mund t'ju ndihmojë të zvogëloni varësinë tuaj nga rrjeti elektrik.

Perspektivat e Tregut të Energjisë së Gjelbër

Perspektivat e Tregut të Energjisë së Gjelbër

Nisma të ndryshme qeveritare po drejtojnë tregun e energjisë së gjelbër.

koment